Bericht versturen
products

De organische Opslag van de Verspreider Vloeibare Chemische Bijkomende Kamertemperatuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: henan
Merknaam: Kesea
Modelnummer: 0611
Gedetailleerde informatie
Geur: Geurloos Vlampunt: 80°C
Viscositeit: Laag Giftigheid: Niet-toxisch
Houdbaarheid: 2 jaar oplosbaarheid: Oplosbare stof in Water
Kleur: Transparant Stabiliteit: Stabiel
Hoog licht:

Organische Verspreidervloeistof

,

Organisch verspreideradditief


Productomschrijving

Organische Verspreidervloeistof | Kamertemperatuuropslag | Kookpunt 100°C | Neutrale pH Waarde

Productomschrijving:

De verspreidervloeistof is een chemisch die additief specifiek wordt geformuleerd om de viscositeit van waterige oplossingen te verbeteren. Het heeft een soortelijk gewicht van 1,02, een kookpunt van 100°C, is oplosbaar in water, en is niet-toxisch en heeft een vlampunt van 80°C. Het wordt wijd gebruikt in diverse industrieën, zoals aardolie, chemisch product, en geneesmiddel, om met homogeniteit te helpen en de oppervlaktespanning te verminderen. Dit chemische additief kan de prestaties van smeermiddelen, emulsies, en verspreiders verbeteren, evenals verstrekkend een betere verspreiding van de deeltjes in opschorting.

De verspreidervloeistof wordt vaak gebruikt in de vervaardiging van emulsies, smeermiddelen, en verspreiders. Het helpt om de viscositeit van de waterige oplossingen te verbeteren, terwijl tegelijkertijd het verbeteren van de homogeniteit en de verspreiding van de deeltjes. Dit chemische additief verstrekt uitstekende gladheid en kan de oppervlaktespanning verminderen, die het maken voor deeltjes gemakkelijker om worden verspreid en worden gehomogeniseerd. Voorts is deze verspreidervloeistof niet-toxisch en veilig om in diverse industriële toepassingen te gebruiken.

Samengevat, is de Verspreidervloeistof een chemisch die additief specifiek wordt geformuleerd om de viscositeit van waterige oplossingen, met een soortelijk gewicht van 1,02, kookpunt van 100°C, oplosbaarheid in water, niet-giftigheid, en vlampunt van 80°C. te verbeteren. Het wordt wijd gebruikt in diverse industrieën met homogeniteit te helpen en de oppervlaktespanning te verminderen, die uitstekende gladheid en betere verspreiding van de deeltjes in opschorting verstrekken.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Verspreidervloeistof
 • Kleur: Transparant
 • Oplosbaarheid: Oplosbare stof in Water
 • Vlampunt: 80°C
 • Giftigheid: Niet-toxisch
 • Gebruik: Chemisch additief in vloeistoffen
 

Toepassingen:

Kesea 0611 Verspreidervloeistof is een chemisch additief dat wijd in diverse industrieën wordt gebruikt. Het is een transparante vloeistof met een lage viscositeit en een neutrale pH waarde. Zijn vriespunt is 0°C. Het is een ideale oplossing voor de vermindering van de deeltjesgrootte van verschillende industriële processen. Met behulp van deze verspreidervloeistof, kunt u deeltjes verschillende grootte verminderen en uniformiteit in uw gewenst product bereiken. Het kan ook worden gebruikt om de algemene stroomkenmerken te verbeteren die van een materiaal, het gemakkelijker maken om zich met andere materialen te mengen en te verspreiden.

Deze verspreidervloeistof is een uitstekende keus voor die industrieën die zich op uniformiteit en verenigbare deeltjesgrootte in hun producten baseren. Het kan in een verscheidenheid van toepassingen zoals het schilderen, druk, het verven, en ander worden gebruikt vormen van chemische verwerking. Het kan ook in smeermiddelen en brandstoffen worden gebruikt om de grootte van deeltjes te verminderen en betere prestaties te verstrekken. Kesea 0611 Verspreidervloeistof heeft ook het vermogen om de stabiliteit te verbeteren die van een materiaal, het maken minder voor oxydatie vatbaar.

Kesea 0611 Verspreidervloeistof is een vertrouwde op oplossing voor de vermindering van de deeltjesgrootte. Het is makkelijk te gebruiken en kan in bestaande industriële processen zonder enige moeite worden opgenomen. Zijn lage viscositeit en neutrale pH waarde maken tot het een ideale keus voor vele industriële toepassingen. Het is ook een betaalbare oplossing, die tot het maken een rendabele keus voor om het even welk industrieel proces.

 

Technische Parameters:

Bezit Waarde
Chemisch additief Verspreidervloeistof
Capillair-actieve stof Ja
Kookpunt 100°C
Houdbaarheid 2 jaar
Soortelijk gewicht 1.02
Vriespunt 0°C
Verschijning Vloeistof
Viscositeit Laag
Stabiliteit Stabiel
Oplosbaarheid Oplosbare stof in Water
Giftigheid Niet-toxisch
Geur Geurloos
 

Aanpassing:

De aangepaste Dienst van Kesea-Verspreidervloeistof (ModelNumber: 0611)
 • Merknaam: Kesea
 • ModelNumber: 0611
 • Plaats van Oorsprong: Henan
 • Stabiliteit: Stabiel
 • Houdbaarheid: 2 jaar
 • Geur: Geurloos
 • Giftigheid: Niet-toxisch
 • Vlampunt: 80°C
 • Capillair-actieve stof: Eigenschappen van de aanbiedingen de uitstekende capillair-actieve stof en verspreidingsstabiliteit.
 • Biologisch afbreekbaar: 100% biologisch afbreekbaar.
 

FAQ:

Q: Wat is Verspreidervloeistof?
A: De verspreidervloeistof is een product van Kesea met modelnummer 0611, en het wordt gemaakt in Henan.
Q: Wat is het belangrijkste onderdeel van Verspreidervloeistof?
A: Het belangrijkste onderdeel van Verspreidervloeistof is capillair-actieve stof.
Q: Wat zijn de eigenschappen van Verspreidervloeistof?
A: De verspreidervloeistof heeft uitstekende ontsmetting, emulgering en het nat maken van prestaties.
Q: Wat is het aanbrengen van Verspreidervloeistof?
A: De verspreidervloeistof kan voor het diverse industriële schoonmaken worden gebruikt, zoals het schoonmaken en het ontvetten van machines en materiaal.
Q: Hoe te om Verspreidervloeistof te gebruiken?
A: Het gebruik van Verspreidervloeistof hangt van de specifieke situatie af. Over het algemeen, kan het in waterige oplossing of emulsie worden gebruikt, of het kan direct worden bespoten.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8617772876123

WhatsApp : +8618937315170