Bericht versturen
Ongeveer ons
Xinxiang Kesea new material technology co., ltd

Xinxiang Kesea Tech Co., Ltd. is gelegen in het achterland van de provincie Henan, Xinxiang City aan de voet van de Taihang Mountain, met een prachtige omgeving en gemakkelijk vervoer.Kesea is een leverancier van chemische en oplossingsdiensten die onderzoek en ontwikkeling integreertHet heeft geavanceerde wetenschappelijke en technologische verworvenheden binnen- en buitenland geïntroduceerd.

Kesea beschikt over een professioneel marketingteam, dat serieus, verantwoordelijk en moedig is en een uitgebreide marketingcapaciteit heeft op binnenlandse en buitenlandse markten.Kesea heeft ook een professionele afdeling onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met universiteiten., en heeft met succes verschillende producten met onafhankelijke kerntechnologieën ontwikkeld, met inbegrip van bouwchemische stoffen, coatingsadditieven, pesticidenadditieven, papierproductieadditieven, wasmiddelen,de dagelijkse chemische additieven, enz.

We nemen altijd de behoeften van klanten als de richting van onze inspanningen, voortdurend streven naar het openen van nieuwe gebieden van chemische additieven, en bewegen naar groene, milieubescherming,en hightechdoelenWe dienen met aandacht, oprechte zorg en worden een leerzame organisatie.

Xinxiang Kesea Tech Co., Ltd. beantwoordt aan de huidige marktconcurrentie en de behoeften van de bedrijfsontwikkeling met stabiele producten en redelijke oplossingen,en voldoet aan de behoeften van de klant met flexibele en efficiënte bedrijfsmethodenWij verwelkomen oprecht zakelijke onderhandelingen, samenwerking en gemeenschappelijke ontwikkeling van alle lagen van het leven in binnen- en buitenland!

Laat een bericht achter
Meer Producten
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham