Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Xinxiang Kesea new material technology co., ltd

Η Xinxiang Kesea Tech Co., Ltd. βρίσκεται στην ενδοχώρα της επαρχίας Henan, στην πόλη Xinxiang στους πρόποδες του βουνού Taihang, με όμορφο περιβάλλον και βολική μεταφορά.Η Kesea είναι ένας πάροχος υπηρεσιών χημικών προϊόντων και λύσεων που ενσωματώνει την Ε& ΑΗ ενσωμάτωση του εξωτερικού εμπορίου, η ενσωμάτωση του εμπορίου, της αποθήκευσης και της εφοδιαστικής.

Η Kesea διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα μάρκετινγκ, η οποία είναι σοβαρή, υπεύθυνη και γενναία και διαθέτει ολοκληρωμένες δυνατότητες μάρκετινγκ στις εγχώριες και ξένες αγορές.Η Kesea διαθέτει επίσης ένα επαγγελματικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με πανεπιστήμια, και έχει αναπτύξει με επιτυχία διάφορα προϊόντα με ανεξάρτητες βασικές τεχνολογίες, που καλύπτουν χημικές ουσίες για την κατασκευή, πρόσθετα επίστρωσης, πρόσθετα φυτοφαρμάκων, πρόσθετα χαρτοποιίας, χημικές ουσίες πλύσης,Ειδικότερα, η Επιτροπή θα πρέπει να λάβει υπόψη της την έκθεση της.

Πάντα παίρνουμε τις ανάγκες των πελατών ως την κατεύθυνση των προσπαθειών μας, συνεχώς προσπαθούν να ανοίξουν νέους τομείς των χημικών πρόσθετων, και να κινηθούν προς πράσινο, προστασία του περιβάλλοντος,και υψηλής τεχνολογίαςΥπηρετούμε με προσοχή, ειλικρινή φροντίδα, και γίνονται μια εκπαιδευτική οργάνωση.

Η Xinxiang Kesea Tech Co., Ltd. ανταποκρίνεται στον τρέχοντα ανταγωνισμό της αγοράς και στις ανάγκες ανάπτυξης των επιχειρήσεων με σταθερά προϊόντα και εύλογες λύσεις,και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με ευέλικτες και αποτελεσματικές λειτουργικές μεθόδουςΧαιρετίζουμε ειλικρινά τις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, τη συνεργασία και την κοινή ανάπτυξη από όλα τα κοινωνικά στρώματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό!

Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας, επίσης καλή μετά την πώληση υπηρεσία. -- Αδέλα

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Πάντα το καλύτερο. Συνέχισε έτσι και θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση μαζί σου. -- Τσάρλι Μπίνγκχαμ