Bericht versturen
products

Metalen zeep ontfoemmiddel Anti-foaming agent voor waterbehandeling

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Henan
Merknaam: Kesea
Modelnummer: schuimwerend middel
Min. bestelaantal: 500 kg
Prijs: To be negotiation
Verpakking Details: 25 kg papieren zak Verkrijgbaar in grote zakken of op aanvraag in bulk.
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, contant
Levering vermogen: 20 ton/maand
Gedetailleerde informatie
Naam: schuimwerend middel Bewaringsvoorwaarden: Vermijd licht en koeling
Type: chemische hulpmiddelen Plaats van oorsprong: Henan
Gebruik: Flowable mortels, self-leveling mortels; industriële afvalwaterzuivering; mortel, beton; andere syst Andere namen: Afschuimingsagent
Eeneks nr.: 209-183-3 pH: 6.08.0
Hoog licht:

9006 65 9 schuimwerend middel voor water

,

Ontfoonmiddel tegen schuimvorming voor water

,

cas 9006 65 9 anti-schuimmiddel voor water


Productomschrijving

Metalen zeep ontfoonmachine Waterbehandeling OntfoonmachineAnti Foaming Agent

Productbeschrijving:

Defoamer is een chemische stof die de productie van schuim in vloeistoffen vermindert en voorkomt.en schuimwerende middelen werken door de vorming en stabilisatie van gasbelletjes te verstoren en te remmen, waardoor de aanwezigheid van schuim wordt verminderd of geëlimineerd.

 

Metalen zeep ontfoemmiddel Anti-foaming agent voor waterbehandeling 0

Kenmerken:

 

Snel en effectief: Anti-schuimmiddelen hebben meestal een snel afschuimend effect: eenmaal toegevoegd aan de vloeistof reageren ze snel met de bubbels, waardoor de stabiliteit ervan afneemt en ze barsten en verdwijnen.

Milieuvriendelijk: Moderne schuimverwijzers zijn vaak milieuvriendelijk ontworpen en hebben geen ernstige gevolgen voor het ecosysteem.Om de mogelijke impact op het milieu tot een minimum te beperken, zijn veel schuimverwijzers biologisch afbreekbaar.

Gebruik van lage doses: Antifoamingsmiddelen vereisen meestal slechts een kleine hoeveelheid om een antifoamings-effect te bereiken.Er zijn zeer kleine hoeveelheden ontfoener nodig om het gewenste effect te bereiken., waardoor de kosten en de milieueffecten worden verminderd.

 

Metalen zeep ontfoemmiddel Anti-foaming agent voor waterbehandeling 1

 

Technische parameters:

Naam van het product
Anti-schuimmiddel
Merknaam
Kesea
Gradenstandaard
Industriële kwaliteit
CAS-nummer.
9006-65-9
Uiterlijk
Wit tot lichtgeel vast poeder
Vaste stoffen
>95%
Toepassing
Bescherming, textiel, geneeskunde, gisting, papier, waterbehandeling en petrochemie, enz.
Andere benaming
antifoam
PH
6 tot 8
 

Toepassingen:

INDUSTRIALE PRODUCTIE: anti-schuimmiddelen worden veel gebruikt in verschillende industriële productieprocessen, waaronder chemische, farmaceutische, voedselverwerking, pulp en papier, olieveldwinning,metaalverwerking, enz. In deze processen kan de aanwezigheid van luchtbelletjes de werking verstoren, de kwaliteit van het product beïnvloeden of een storing van de apparatuur veroorzaken,het gebruik van schuimverwijzers kan de vorming van luchtbelletjes effectief beheersen.

WATERZUITZUIDING: In waterzuiveringsprocessenAnti-schuimmiddelwordt gebruikt om luchtbelletjes uit water te verwijderen om de waterkwaliteit en de waterbehandeling te verbeteren.defoamers kunnen worden gebruikt in afvalwaterzuiveringsinstallaties om de interferentie van luchtbelletjes in het sedimentatie- en filtratieproces te verminderenBovendien kunnen schuimverwijzers worden gebruikt in waterbehandelingsapparatuur en leidingssystemen om verstopping van luchtbelletjes te voorkomen en het energieverbruik te verminderen.

Voedsel en drank: schuimverwijzers worden vaak gebruikt bij de verwerking van levensmiddelen en dranken om schuimvorming en stabilisatie te voorkomen.koolzuurhoudende dranken, zuivelproducten, vruchtensappen, enz. om schuimopwekking en -vergieten te verminderen.bijvoorbeeld om schuimverlies van olie bij het frituren van voedsel te voorkomen.

 

   

Verpakking en verzending:

Gebruik een 25L papieren zak of 25L papieren buis. Dit product dient op een droge en koele plaats te worden bewaard en mag niet worden blootgesteld aan zonlicht of in de buurt van een warmtebron.de brand te blussen volgens de algemene methode voor aardolieproducten.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8617772876123

WhatsApp : +8618937315170